Beste,
 
Ik ben Gitte Loos, Projectmanager Participatie & Communicatie bij Createlli. Participatie is het informeren, bereiken, engageren en betrekken van burgers en stakeholders in het ontwerpproces. Createlli is een internationaal participatiebureau dat processen en toolboxen ontwikkelt om samen na te denken over de omgeving en gemeenschap van morgen.

Dit academiejaar volg ik ook de opleiding User Experience Design aan Syntra. De opleiding focust op hoe de gebruikerservaring op het vlak van websites en applicaties geanalyseerd en verbeterd kan worden. Met deze kennis probeer ik de interactie tussen burgers en ons Createlli platform, C-Lab, te verbeteren. C-Lab is een web applicatie voor effectieve participatie. We streven naar een flexibel en krachtig platform om digitaal zo veel mogelijk (verschillende) communities en doelgroepen te bereiken, en meer uit fysieke workshops te halen. Participatie en co-creatie processen worden vertaald in digitale tools, zoals bijvoorbeeld deze online bevraging.

Met deze online bevraging wil ik nagaan hoe C-Lab specifiek gebruikt kan worden om burgers te engageren om deel te nemen aan een participatiemoment. Meer concreet, welke rol C-Lab kan spelen in de ideale aanraking met en ondersteuning van een participatiemoment. Hiervoor heb ik jouw hulp nodig. Help je mee door de online bevraging in te vullen?

Het duurt ongeveer 10 minuten om de vragen in te vullen. De vragen met een sterretje * zijn verplicht. Aanvaard nog even de voorwaarden alvorens je van start gaat, zodat ik je gegevens kan verwerken. 

Heb je vragen over dit onderzoek? Neem gerust contact met mij op via gitte.loos@createlli.com.