Schrijf mee aan de toekomst van de circulaire en sociale hub Cocon

De terreinen van Nobels-Peelman tussen de Heistraat, Nobels-Peelmanstraat en de fietswegel Mechelen-Terneuzen krijgen een make-over. De stad creëert er een circulaire en sociale hub, Cocon, die de lokale economie van de toekomst mee gaat vormgeven en ondersteunen.

En jij kan hieraan bijdragen. Deze bevraging helpt ons om zicht te krijgen op de verwachtingen en opportuniteiten voor Cocon. Met de resultaten gaan we verder aan de slag om samen keuzes te maken voor de toekomst.

Voor wie is deze bevraging? Voor al wie interesse heeft in Cocon, als buurtfunctie maar ook als circulaire en sociale hub. Heb je interesse rond circulaire economie of heb je er kennis of expertise rond, of heb je fijne ideeën die je wil delen? Alle meningen zijn welkom! Denk jij mee na hoe we van Cocon een levende site kunnen maken? Vul dan de online bevraging in.

Op basis van jouw antwoorden en interessen krijg je verschillende vragen voorgeschoteld. Het invullen van de bevraging neemt 10 tot 20 min in beslag. 


Heb je nood aan wat extra informatie en uitleg over circulaire economie? Wil je meer weten over Cocon? Bekijk dan het filmpje hieronder alvorens je van start gaat met de online bevraging.